Brutarii.ro
Your Cart

Feliatoare paine

Feliatoare paine

Feliator banc PONIMAK Feliator banc PONIMAK
Produs nou
Brand: PONIMAK Model: PGM_06
Brand: PONIMAKFeliator banc, semi-automat.Grosime felie: 12 mmSuprafete inox, cadru din otel!NOU ! Garantie !La cerere oferim transport oriunde in ROMANIA!..
0€
Feliator paine cu banda alimentare si dispozitiv de ambalare Feliator paine cu banda alimentare si dispozitiv de ambalare
Produs nou
Model: ROXY
  Feliator paine  Marca : MASZ Typ : Roxy  Feliator industrial , cu banda de alimentare de aprox 10 paini Productivitate pana la 960 de buc/h pentru paini de 600gr Grosimea feliei de 11 sau 13 cm Feliatorul este dotat cu bare de ghidaj pe latime si inaltime pentru diferite feluri d..
0€
Feliator paine cu banda incarcare si turbosuflanta pentru pungi  DIAMOND TEKMAK Feliator paine cu banda incarcare si turbosuflanta pentru pungi  DIAMOND TEKMAK
Produs nou
Brand: TEKMAK Model: Diamond
Producator: TEKMAK MAKINATip: DIAMONDDimensiuni felie: 15mmÎncărcare manuală.Suprafețe de lucru din oțel inoxidabil, cadru din oțel vopsit.Mașină pe roți, usor de mutat in brutarie. Sistem de împachetare a pâinii cu turbosuflanta disponibil.Viteza benzii poate fi ajustată din potentiometru.&nbs..
0€
Feliator paine DELTA Feliator paine DELTA
Recondiţionat complet
Brand: DELTA Model: DSP 45
Feliator paine / brutarie/ cozonac Marca: Delta  Putere: 1,1 kw , 50hz , 400v Complet reconditionat, cutite , pompa ulei etc.  Felia se poate taia in doua dimensiuni 9mm, sau 16-17mm..
0€
Feliator paine DELTA AUTOMAT Feliator paine DELTA AUTOMAT
Recondiţionat complet
Brand: DELTA Model: DSP 45
Feliator paine/ cozonac/ brutarieMarca: DeltaPutere: 1,1 Kw, 50 hz, 400v Complet reconditionat, garantie. Dimensiunea feliei: 13mm..
0€
Feliator Paine PONIMAK Feliator Paine PONIMAK
Produs nou
Brand: PONIMAK Model: PGM-01
Producator: PONIMAKTip: PGM-01Grosime feliere 12mm.Incarcare manuala.Suprafete de lucru din inox, cadru din otel.Utilaj pe roti!NOU, Garantie !La cerere oferim transport oriunde in ROMANIA! ..
0€
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)