Brutarii.ro
Your Cart

Cuptoare patiserie

Cuptoare patiserie

Cuptor HEIN ECOSTONE² Cuptor HEIN ECOSTONE²
Produs nou
Brand: HEIN Model: ECOSTONE²
CUPTORUL ECOSTONE PLUSMai economic, mai eficient și mai puternic unității integrate de recuperare a căldurii și pereților din piatră refractarăPROPRIETĂŢI- temperatura gazelor de ardere*: -510 C sub temperatura camerei de coacere;- conexiuni*: -10%- temperatura de coacere *: -10%- geam uşii cu..
0€
Cuptor HEIN ELECTRO Cuptor HEIN ELECTRO
Produs nou
Brand: HEIN Model: ELECTRO
CUPTORUL HEIN ELECTRO PERFORMANŢĂ ELECTRICĂ AVANTAJE·         Camere de coacere independente unele de altele din punct de vedere al temperaturii și al aburului.Reglarea individuală a căldurii superioare și inferioare a fiecărei camere de coacere..
0€
Cuptor HEIN ELECTRO STONE Cuptor HEIN ELECTRO STONE
Produs nou
Brand: HEIN Model: ELECTRO STONE
Cuptorul Electro Stone Cuptorul cu punţi, încălzit 100% electric, cu camere de coacere complet căptușite cu pietre refractare termodinamice. - camere de coacere complet căptușite cu pietre refractare termodinamice;- cu rezistențe electrice de încălzire de ultimă generație;- distribuție ..
0€
Cuptor HEIN EUROLUX Cuptor HEIN EUROLUX
Produs nou
Brand: HEIN Model: EUROLUX
CUPTORUL EUROLUXCuptorul de reciclareCuptorul încălzit prin reciclarea gazelor de ardere PROPRIETĂŢI- foarte flexibil pentru coacere, în special pentru coacerea non-zilnică;- rezultate excelente de coacere, în special pentru patiserii și cofetării. CUPTOR ÎNCĂLZIT PRIN RECICLAREA GAZU..
0€
Cuptor HEIN PELLETSSTONE Cuptor HEIN PELLETSSTONE
Produs nou
Brand: HEIN Model: PELLETSSTONE
CUPTORUL PELLETSSTONE PLUS Cuptoarele HEIN cu tuburi anulare, cu plăci din piatră, încălzite cu lemn: o coacere durabilă şi economică “ca altădată”. PROPRIETĂŢI - crustă crocantă datorită căldurii mari și a temperaturii delta reduse;- conservare îmbunătățită;- aspecte importante ..
0€
Cuptor HEIN SHOPLUX Cuptor HEIN SHOPLUX
Produs nou
Brand: HEIN Model: LUXROTOR
Cuptorul Shoplux Micul cuptor electric de producție  - extrem de compact, ocupând o suprafaţă de pardoseală de 1 x 1m;- coacere identică cu alte cuptoare rotative;- predestinat supermarketurilor, puncte de vânzare, benzinării şi altele cu încălzirea sa electrică. CUPTORUL SHOPLUX..
0€
Cuptor HEIN STONEROLL Cuptor HEIN STONEROLL
Produs nou
Brand: HEIN Model: STONEROLL
CUPTORUL STONEROLL   Cuptorul cu cărucior folosește prin excelență căldura radiantă din tuburile de abur. Sinteza aproape perfectă dintre cuptorul cu cărucior și cuptorul cu tuburi anulare.   Proprietăţi - coacerea pe cărucioare cu căldură radiantă ușoară a tuburilor p..
0€
Cuptor HEIN THERMO Cuptor HEIN THERMO
Produs nou
Brand: HEIN Model: THERMO
Cuptorul Thermo   Cuptor cu rafturi încălzit cu ulei termic Cuptorul perfect pentru coacere de calitate FLEXIBIL ŞI ECONOMIC   Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați sediul HEIN   T: (+352) 45 50 55-1 sau trimiteţi un email la adresa info@hein...
0€
Cuptor HEIN UNIVERSAL Cuptor HEIN UNIVERSAL
Produs nou
Brand: HEIN Model: UNIVERSAL
CUPTORUL HEIN UNIVERSAL PLUS   Cuptorul clasic, cuptor cu tuburi anulare, cu vatră din cărămizi refractare, cu plăci de coacere de 22 mm grosime. - crustă crocantă datorită căldurii mari și a temperaturii delta reduse; - conservare îmbunătățită; - aspecte importante în vânz..
0€
Cuptor HYBRID Cuptor HYBRID
Produs nou
Brand: HEIN Model: HYBRID
CUPTORUL HYBRID Noul cuptor cu punţi cu o sinergie a două surse de energie în combinație cu sistemul nostru SHS – „SaveHeatingSystem” Cuptorul vă garantează o coacere perfectă cu un consum de energie redus la minim.Ø  o sinergie a două surse de energie în combinație cu sistemul nos..
0€
Cuptor LUXROTOR Cuptor LUXROTOR
Produs nou
Brand: HEIN Model: LUXROTOR
Cuptorul Luxrotor – Cuptorul cu rastel HEIN LUXROTOR, cuptorul cu convecție cu rastel rotativ Suprafață maximă de coacere pentru suprafața minimă de podea ocupată. Alegerea potrivită pentru o multitudine de cerințe.PROPRIETĂŢI-  ușa masivă și sistemul unic de blocare fac spațiul d..
0€
CUPTOR MIWE AERO AE 8.0604 DUO CUPTOR MIWE AERO AE 8.0604 DUO
Recondiţionat complet
Brand: MIWE Model: AERO AE 8.0604
- Producător: MIWE- Tip: Aero AE 8.0604- Pentru 8 tăvi de 60x40 cm per cuptor- Structura oțel inoxidabil- Control digital cu 99 programe - Cuptor pe roti, usor de manevrat- Hota din otel inoxidabilDimensiuni exterioare:90cm lățime95cm adâncime (cu hota 135cm)231cm înălțime..
0€
Cuptor patiserie 15 TAVI DEBAG DILLA Cuptor patiserie 15 TAVI DEBAG DILLA
Recondiţionat complet
Brand: DEBAG Model: DILLA 10+5 D
Marca: Debag Tip: DILLA 10 DDimensiuni exterioare: 1140 x 920 x 2110 mmCapacitate cuptoare: 15 tavi 600 x 400 mmSe pot coace doua produse diferite simultan Doua cuptoare suprapuse unul de 10 tavi si unul de 5 tavi in partea de susControl digital, 9 programe de coacere programabileCons..
0€
Cuptor patiserie WIESHEU DIBAS 64 BLUE L Cuptor patiserie WIESHEU DIBAS 64 BLUE L
Recondiţionat complet
Brand: WIESHEU Model: DIBAS 64 BLUE L
Marca: Wiesheu Tip: DIBAS 64 BLUE L Dimensiuni: 1150 x 930 x 2170 mmCapacitate cuptor: 10 tavi 600 x 400 mmPerfect pentru spatii inguste deoarce usa se deschide in interior fara a fi nevoie de spatiu suplimentarMeniu in limba romanaEchipat cu hota si dospitorAn fabricatie: 2018Do..
0€
Cuptor pe vatra 3 ETAJE WACHTEL PICCOLO PRO IQ TOUCH 7 Cuptor pe vatra 3 ETAJE WACHTEL PICCOLO PRO IQ TOUCH 7
Produs nou
Brand: WACHTEL Model: PICCOLO PRO III
Marca: WINKLER WACHTELTip: PICCOLO PRO IQ TOUCH 7Alimentare electrică: 400V, 50Hz3 etaje, hota, dospitorCapacitate pentru 2 tăvi 600x400 mm pe fiecare etajFiecare etaj este controlat separat, timp, temperatură, abur etc.Dospitor cu temperatură și umiditate pentru 10 tăvi 600x400 mmEcran grafic TFT m..
0€
Cuptor pe vatra 4 ETAJE WACHTEL PICCOLO PRO IQ TOUCH 7 Cuptor pe vatra 4 ETAJE WACHTEL PICCOLO PRO IQ TOUCH 7
Produs nou
Brand: WACHTEL Model: PICCOLO PRO IV
Marca: WINKLER WACHTELTip: PICCOLO PRO IQ TOUCH 7Alimentare electrică: 400V, 50Hz4 etaje, hota, dospitorCapacitate pentru 2 tăvi 600x400 mm pe fiecare etajFiecare etaj este controlat separat, timp, temperatură, abur etc.Ecran grafic TFT mareFuncție tactilă, funcționează chiar și cu mâini pudrate cu ..
0€
CUPTOR PE VATRA 5 ETAJE WACHTEL PICCOLO PRO II IQ TOUCH 7 CUPTOR PE VATRA 5 ETAJE WACHTEL PICCOLO PRO II IQ TOUCH 7
Produs nou
Brand: WACHTEL Model: PICCOLO PRO V
Marca: WINKLER WACHTELTip: PICCOLO PRO II IQ TOUCH 7Alimentare electrică: 400V, 50Hz5 etaje, hota, dospitorCapacitate pentru 4 tăvi 600x400 mm pe fiecare etajFiecare etaj este controlat separat, timp, temperatură, abur etc.Ecran grafic TFT mareFuncție tactilă, funcționează chiar și cu mâini pudrate ..
0€
CUPTOR WACHTEL PICCOLO FIRE (Retro) 4 ETAJE CUPTOR WACHTEL PICCOLO FIRE (Retro) 4 ETAJE
Recondiţionat complet Vândut
Brand: WACHTEL Model: WACHTEL PICCOLO IV RETRO
Marca: WACHTELTip: PICCOLO 1-4 Fire (Retro)4 etaje, suport tavi, hotaCapacitate etaj 2 tăvi 600x400 mmCapacitate cuptor 8 tavi 600x400 mmFiecare etaj este controlat separat, timp, temperatură, abur etc.In totalitate din otel inoxidabil vopsit negruDesign vetre cu simulator flacariTemperatura co..
0€
Afişare 1 - 18 din 18 (1 pagini)