Despre noi

UTPAN INTERNATIONAL SRL a fost infiintata in anul 2012 de persoane cu experienta si foarte bine pregatite profesional.

Activitatile principale ale firmei sunt vanzarea, montarea si intretinerea echipamentelor si liniilor automate industriale pentru panificatie, paste fainoase, patiserii, cofetarii, gelaterii etc.

Experienta tehnicienilor nostri, seriozitatea si suportul permanent din partea furnizorilor sunt atu-uri ce ne recomanda.Personalul tehnic participa periodic la cursuri de instruire organizate de furnizorii de echipamente din Germania.

Suntem capabili sa gestionam orice problema tehnica, sa livram piese de schimb specifice pentru echipamentele furnizate cat si pentru celelate utilaje fabricate in Italia, Germania.

Avem dotarile tehnice necesare montarii si intretinerii echipamentelor furnizate de catre noi si nu numai.Realizam proiect de amplasare a echipamentelor in planul general, respectand fluxurile tehnologice.

Avem experienta necesara pentru demontarea, manipularea si ambalarea echipamentelor in vederea transportului.Asiguram instruirea personalului ce va deservi echipamentele si liniile industriale.

Pentru informatii suplimentare si cereri de oferta: CONTACT

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?