Brutarii.ro
Your Cart

Despre noi

BRUTARII.RO este la ce acest moment cel mai mare EN-GROS, pentru utilaje de panificatie second-hand , cu un stoc de peste 400-500 de utilaje reconditionate.

Firma noastra vinde si reconditioneaza utilaje de panficatie, la cele mai inalte standarde.

RECONDITIONAREA este una capitala, utilajul fiind desfacut piesa cu piesa, pana la carcasa. Apoi incepe montajul cu piese originale.

Utilajele noastre se vand pe piata mondiala, in peste 30 de tari ale lumii.

Iata cateva intrebari care te vor pune pe ganduri:

  • Afacerea ta de ani de zile nu mai da randament?
  • Duci lipsa de personal si nu iti poti livra comenzile?
  • Ai vrea sa produci mai mult dar nu reusesti?
  • Depinzi de angajati mofturosi, care nu vor sa lucreze in ture de noapte sau sa-si faca norma?
  • Personalul din brutarie se plange de cuptoarele vechi si stricate care nu coc uniform?

Raspunsul e simplu. TEHNOLOGIZEAZA-TE!

Firma noastra iti pune la dispozitie cea mai buna gama de utilaje de panificatie, patiserie, cofetarie , numai marci nemtesti, renumite pe piata mondiala. (Ex: DIOSNA , WERNER&PFLEIDERER, MIWE, FORTUNA, LIPPELT , KEMPER, WIESHEU, WACHTEL etc.)

De ce utilaje ?

  1. Nu dorm niciodata, nu obosesc niciodata, nu fac pauza de tigara.
  2. Obisnuindu-ti personalul cu un flux, usor de realizat, automatizat si lejer ,le este drag, ii atragi si ne avand nevoie de multi angajati, nu duci niciodata lipsa.
  3. Este mult mai ieftin ! Cu banii care platesti un om intr-un an iti poti cumpara aproape ce utilaj vrei. Nu mai vorbim de doi sau trei angajati.
  4. Produsele ies mereu aceleasi! Aceleasi 3000 de paini, acelasi 200 de baghete, acelasi 1000 de fitile..masina nu da gres atata timp cat e intretinuta conform manualului
  5. Costurile de productie se reduc! Un cuptor reglat dupa standarde, nu dupa ureche, un arzator pe masura cuptorului, un aluat facut la o anumita temperatura, un abur controlat si o temperatura controlata in dospitoare in totdeauna o sa micsoreze costurile si creste calitatea painii.

Si motivele pot continua!

Pe langa utilajele extrem de calitative, firma noastra iti ofera transport si montaj executat de profesionisti care au o experienta de peste 15-20 de ani lucrand pe aceste utilaje in Germania.

Peste toate utilajele, suntem oameni , oferim seriozitate si vrem ca tu sa ne recomanzi mai departe.

Toate utilajele necesare deschiderii, sau dezvoltarii unei brutarii, le gasesti aici. Te invitam sa discutam si sa te ajutam sa iti dezvolti afacerea!

 

Pentru informatii suplimentare si cereri de oferta: CONTACT