Ce trebuie sa stii cand incepi o afacere in domeniu?

Scris de Andrei 25.05.2016 4 Comentarii Utilaje de panificatie,

                        Există mai multe tipuri de utilaje panificatie necesare pentru a începe o afacere cum ar fi, o brutărie. Alegerea echipamentului adecvat pentru orice afacere este important, iar acest lucru este și mai evident atunci când vine vorba de industria de panificație. O brutăria este o afacere foarte competitivă și nu se poate baza doar pe metode vechi, fără ajutorul unor echipamente moderne, va fi lăsata în urmă de către concurenți, și afacerea ar putea da faliment intr-un timp relativ scurt.

                        Dar există câteva reguli de urmat atunci când cumperi un nou echipament de panificație. Ar trebui să alegeți o companie care are un suport pentru clienți și servicii de sprijin de încredere. Asigurați-vă că firma pe care o alegeți va poate furniza servicii de asistență in intregul domeniu. Este esențial ca echipamentul pe care îl cumpărati sa fie bine reconditionat si sa vi se ofere garantia lucrarii. Asigurați-vă întotdeauna că producătorul echipamentelor este unul de prestigiu cum ar fi DIOSNA , WIESHEU, FORTUNA, WP si altele.

                        Este important sa vi se ofere suport pe perioada garantiei eventual sa aveti si garantia produsului la schimb pe perioada reparatiei. În acest fel afacerea dumneavoastra nu va avea de suferit în timpul perioadelor de reparatii si intretinere neașteptate. Există, de asemenea companii ce comercializeaza echipamente cu plata in rate. Chiar daca echipamentul sau utilajul de panificatie este cumparat in rate, brutarii.ro poate oferi o inlocuire temporara in caz de avarie pentru ca afacerea sa functioneze in continuare.

                        Plata in rate a echipamentelor este deosebit de utila dacă aveti capitalul limitat si, de asemenea, vă permite să alegeți opțiuni flexibile de rambursare. De asemenea, este important de menționat că un utilaj de panificatie bun pentru dumneavoastra nu este nici cel mai mare, nici cel mai scump. Specialistii nostrii vor incerca sa inteleaga care este necesarul dumneavoastra pentru a va oferi cea mai buna varianta. Aproape toate brandurile bine-cunoscute au propriile site-uri web, unde veți găsi o colecție variata de echipamentele și prețurile aferente. Internetul a făcut mai ușoara compararea prețurile pentru utilajele de panificatie de care aveti nevoie si pentru a putea face o alegere informată înainte de a cumpăra de fapt, orice fel de echipament.

                        Pe brutarii.ro puteți găsi, de asemenea, unele reduceri și oferte, ce vă pot ajuta.

Sunteti nehotarat?

                        Ne puteti trimite datele dumneavoastra de contact via e-mail sau cu ajutorul formularului din pagina contact si va vom suna pentru a stabili o intalnire.

                        Fiecare client este important pentru noi, de aceea ii tratam pe toti cu respect si atentia cuvenita.

4 Comentarii

Caraua Paul:
26.02.2018, 05:10:57 PM
Raspunde

Buna ziua mar interessa utilaje de la dumneavoastra pentru a deschide o brutarie

Caraua Paul:
26.02.2018, 05:10:58 PM
Raspunde

Buna ziua mar interessa utilaje de la dumneavoastra pentru a deschide o brutarie

Ioan palage:
28.06.2018, 11:02:23 PM
Raspunde

Buna ziua. Ma intereseaza o oferta pentru utilaje necesare pentru o brutarie cu cuptor de pîine pe vatra.necesarul pentru o mini brutarie.va multumesc

Busu Gianni:
15.09.2019, 06:15:38 PM
Raspunde

Buna ziua, as dori sa incep afacerea de la zero cu echipamente performante, capacitate mare de productie cam 10000 paini in 24 ore, cuptoarele sa fie pe curent. Ce suprafata ar trebui sa aiba constructia (amprenta la sol)?

Lasa un comentariu

WhatsApp Messenger

Ce produse vă doriţi?