Brutarii.ro
Your Cart

Cuptor HEIN STONEROLL

Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
New Produs nou
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Cuptor HEIN STONEROLL
Tip produs
Produs nou
  • Stoc: In stoc
  • Model: STONEROLL
  • Cod produs: HEIN STONEROLL
0€

CUPTORUL STONEROLL

 

Cuptorul cu cărucior folosește prin excelență căldura radiantă din tuburile de abur.

Sinteza aproape perfectă dintre cuptorul cu cărucior și cuptorul cu tuburi anulare.

 

Proprietăţi

- coacerea pe cărucioare cu căldură radiantă ușoară a tuburilor pentru abur utilizate în mii de   

  cuptoare cu tuburi anulare;

- încărcare uşoară cu cărucioarele şi cu plăcile de piatră şi echipamente de încărcare;

- coacerea pe plăcile de piatră posibilă datorită căruciorului pentru plăci;

- crustă crocantă datorită căldurii mari și a temperaturii delta reduse;

- conservare îmbunătățită;

- tehnologie simplă ce necesită o întreţinere minimală;

- design atent și foarte compact.

 

CUPTORUL STONEROLL

CEL MAI BUN DIN CE ESTE BUN: CUPTORUL STONEROLL

Fiecare sistem conceput de om, oricât de ingenious ar fi, are dezavantajele lui. În ciuda proprietăților lor bune de coacere și ușurința de manevrare pe amprentă minimă, cuptoarele cu cărucior nu sunt optime pentru toate produsele, în special pentru pâine.

Cuptoarele cu tuburi anulare oferă produse de panificație remarcabile dar manipularea produselor, prin natura sistemului, se dovedește ceva mai dificilă pentru toate cuptoarele cu punte; în acest caz, încărcarea și descărcarea sunt mai solicitante din punct de vedere fizic. În instalațiile mari, este aproape inevitabil să combinați cuptorul cu un sistem de alimentare complet sau semi-automat HEIN SPIDER.

 

Ce poate fi mai evident decât combinarea celor două sisteme într-un produs complet nou?

În ciuda „incompatibilităților” tehnice dintre cele două sisteme, inginerii HEIN au reușit să le ocolească dezavantajele celor două tipuri diferite de cuptor și au reușit să unească doar avantajele în nou cuptor „hibrid”.

Amprenta mică și manevrarea ușoară a cuptorului cu cărucior sunt combinate cu căldura radiantă uniformă și stocarea căldurii enorme a cuptorului cu tuburi anulare.

Cuptorul Stoneroll:

Cu acest cuptor, puteți coace în „stilul vechi“: crocant on exterior, moale la interior, textură bună, crustă care se sfărâmă uşor, firimituri bune, luciu remarcabil si toate acestea lot după lot la aceeași temperature,  pentru toate produsele pe cărucioare cu rafturi și, mai mult, cu energie și costuri de întreținere reduse. Calitatea tradițională HEIN, măiestria și materialele de primă clasă fac din StoneRoll un cuptor care își poate găsi locul în fiecare brutărie: la fel de bine ca un singur cuptor într-o brutărie de familie sau ca parte a unui lanţ de cuptoare într-o brutărie mare.

Cele mai bune ingrediente, lucrate de maestrul-brutar cu grijă și dragoste într-un aluat, după nu merită nimic mai puțin decât să se coacă în cel mai bun cuptor.

StoneRoll este veriga finală în pregătirea produselor dumneavoastră și vă permite să mențineți calitatea artizanală cu care vă veți convinge clienții.

Descrierea sistemului

1.      Ardere cu piatră termică monobloc

2.      Arzător

3.      Izolaţie

4.      Tuburi anulare

5.      Suflantă de circulație a gazelor de ardere

6.      Cărucior cu rafturi

7.      Sistem de vapori de mare putere

8.      Sistem de extracție abur

9.      Uşă solidă din oţel inoxidabil

10.  Hotă extractoare de abur

11.  Suflantă de circulație turbo

Izolarea termică

Dimensiunile generale minime ale cuptorului cu cea mai mare cavitate posibilă pe care o cer clienții lasă puțin spațiu pentru izolarea termică. HEIN, în strânsă colaborare cu cei mai buni producători de termoizolație de înaltă calitate, a dezvoltat, prin urmare, o nouă izolație structurată tip sandwich. S-a atins un nivel bun de izolare termică, dar au fost luate în considerare și considerentele ecologice.

Ca și până acum, pentru sistemele de izolare nou dezvoltate s-au folosit doar materiale inofensive pentru sănătate. Acest lucru reprezintă un avantaj, dacă cuptorul urmează să fie mutat, de exemplu, dacă brutăria este mărită, dacă este înlăturat sau dacă este vândut ca şi cuptor folosit.

Când vine vorba de asta, o izolare termică excepțională nu numai că menține temperatura de panificație scăzută, ci și reduce cheltuielile de ieșire pentru energie primară.

CONTROLUL ECRANULUI TACTIL TOUCHMATIC

La cererea clientului și pentru un preț suplimentar, cuptorul StoneRoll poate fi operat și prin control ecranului tactil. Acest controler, încorporat în sute de cuptoare încă din 2005, s-a dovedit a fi robust și fiabil. Nu degeaba această dezvoltare nouă şi descizătoare de drumuri HEIN a fost distinsă cu PREMIUL DBZ-TROPHY INOVAȚIE la Expoziția SÜDBACK 2005.

 

Pe lângă ora de pornire de pe timpul nopţii, curba temperaturii, timpul de coacere, furnizarea vaporilor și extragerea vaporilor, HEIN Touchmatic poate înregistra toate datele relevante ale cuptorului (jurnal). În plus, în conformitate cu pașii de program definiți, acesta pornește suflantele de circulație, care completează căldura radiantă ușoară și blândă a tuburilor anulare cu circulația crescută a aerului în cuptor. Acest lucru oferă o mai mare flexibilitate în producție.

 

Câteva cuptoare pot face schimb de date într-o rețea sau pot fi controlate și monitorizate individual (de exemplu, prin intermediul unui computer sau al unui cuptor configurat ca „Master”). Procesele de coacere stabilite pot fi, de asemenea, transferate convenabil de la un cuptor la altul, fără conexiune la rețea, prin intermediul unui stick USB.

Intervalele regulate de service sunt afișate automat.

 

 

Avantaje

ü  Calitate remarcabilă a coacerii pentru întreaga gamă de produse

ü  Aplicații universal

ü  Coaceți lot după lot cu aceeași calitate de coacere

ü  Fără ardere, chiar dacă este parțial oprită sau după o perioadă lungă de oprire

ü  Super vapori, în funcţie de cât aveţi nevoie, denşi şi umezi

ü  Finisaj de top cu produse și materiale de înaltă calitate

ü  Ușa cuptorului rezistentă la abur, cu mecanismul de ridicare/coborâre testat și fiabil

ü  Temperatură scăzută de evacuare cu utilizare economică a energiei primare

ü  Pierderi reduse de căldură cu cele mai noi sisteme de izolare

ü  Serviciu clienți 24 din 24, 365 de zile pe an și piese de schimb la prețuri extrem de rezonabile

ü  Cu tehnologie simplă, mai puține piese de uzură

 

 CUPTORUL STONEROLL

 

Combinaţia dintre cuptorul cu tuburi anulare şi cuptorul cu cărucior

 

TRADIȚIA COPTULUI DE CALITATE

 

CEL MAI BUN DIN CE ESTE BUN: CUPTORUL STONEROLL

Fiecare sistem conceput de om, oricât de ingenious ar fi, are dezavantajele lui. În ciuda proprietăților lor bune de coacere și ușurința de manevrare pe amprentă minimă, cuptoarele cu cărucior nu sunt optime pentru toate produsele, în special pentru pâine.

Cuptoarele cu tuburi anulare oferă produse de panificație remarcabile dar manipularea produselor, prin natura sistemului, se dovedește ceva mai dificilă pentru toate cuptoarele cu punte; în acest caz, încărcarea și descărcarea sunt mai solicitante din punct de vedere fizic. În instalațiile mari, este aproape inevitabil să combinați cuptorul cu un sistem de alimentare complet sau semi-automat HEIN SPIDER.

Ce poate fi mai evident decât combinarea celor două sisteme într-un produs complet nou?

În ciuda „incompatibilităților” tehnice dintre cele două sisteme, inginerii HEIN au reușit să le ocolească dezavantajele celor două tipuri diferite de cuptor și au reușit să unească doar avantajele în nou cuptor „hibrid”.

Amprenta mică și manevrarea ușoară a cuptorului cu cărucior sunt combinate cu căldura radiantă uniformă și stocarea căldurii enorme a cuptorului cu tuburi anulare.

Cu acest cuptor, puteți coace în „stilul vechi“: crocant on exterior, moale la interior, textură bună, crustă care se sfărâmă uşor, firimituri bune, luciu remarcabil si toate acestea lot după lot la aceeași temperature,  pentru toate produsele pe cărucioare cu rafturi și, mai mult, cu energie și costuri de întreținere reduse. Calitatea tradițională HEIN, măiestria și materialele de primă clasă fac din StoneRoll un cuptor care își poate găsi locul în fiecare brutărie: la fel de bine ca un singur cuptor într-o brutărie de familie sau ca parte a unui lanţ de cuptoare într-o brutărie mare.

Cele mai bune ingrediente, lucrate de maestrul-brutar cu grijă și dragoste într-un aluat, după nu merită nimic mai puțin decât să se coacă în cel mai bun cuptor. StoneRoll este veriga finală în pregătirea produselor dumneavoastră și vă permite să mențineți calitatea artizanală cu care vă veți convinge clienții.

 

UN CUPTOR PENTRU ORICE

Cuptorul cu cărucior cu tuburi anulare STONEROLL, un cuptor cu transfer de căldură, este sinteza aproape perfectă dintre proprietățile optime de coacere cunoscute ale cuptorului cu punte cu transfer de căldură - de ex. cuptorul cu punte Hein UNIVERSAL - și avantajele ergonomice și tehnice ale cuptorului cu cărucior Hein LUXROTOR.

 

VIZIUNEA                                    IMPLEMENTAREA

 

DESCRIEREA SISTEMULUI

Sistemul inovator de încălzire al lui StoneRoll nu poate fi similar cu orice alt sistem de încălzire existent. Într-un nou tip de difuzare, componenta cheie a sistemului de ardere este turnată dintr-o masă de piatră specială, de înaltă calitate și ignifugă și, împreună cu tuburile anulare, formează Arderea cu Piatră Termică Monobloc (MTF).

Ca și în cuptoarele cu tuburi anulare, gazele de ardere produse prin arzătorul de petrol sau gaz încălzesc tuburile. În cuptorul StoneRoll, gazele de ardere circulă, cu ajutorul suplimentar al unor ventilatoare puternice, printr-un sistem simplu, ingenios şi remarcabil de canale (sistemul de recirculare a gazelor de ardere).

La fel ca în cuptoarele cu punte HEIN, desenate fără sudură, în cuptorul StoneRoll sunt folosite tuburi Mannesmann de înaltă calitate. Fiecare tub individual este testat nu doar de Mannesmann, ci şi de către HEIN, după fabricaţie, la o presiune de 500 bari.

Fără pompe și deci fără zgomot, aburul supraîncălzit se răspândește în tuburi, garantând astfel o încălzire uniformă a cuptorului. Distribuția uniformă a căldurii este doar o chestiune legată de legile fizicii.

Dacă se doreşte, pentru o amestecare suplimentară și blândă a atmosferei cuptorului, se poate porni o turbosuflantă. Circulaţia aerului este atât de controlată încât uscarea produsului ce urmează a fi copt este evitată, în timp ce se amplifică formarea crustei.

Datorită volumului mare al arderii cu Piatră Termică Monobloc (MTF), StoneRoll are un capacitate de stocare a căldurii enormă și poate face față coacerii „loturi după loturi” a tuturor felurilor şi mărimilor de pâini, de tavă sau crocantă, coaceri medii și mici. Toate acestea fără pauză și de câte ori doriți, un lot după altul. Noul sistemul de vapori este încălzit numai de către gazele de ardere, ceea ce duce nu numai la furnizarea de vapori moi, denşi şi uniformi în cavitatea cuptorului, dar şi la un buget energetic îmbunătățit și la reducerea costurilor energetice.

În afară de Touchmatic și arzător,  cuptorul StoneRoll nu are piese tehnice sau electronice complicate: fără poziţionare motoare sau supape, fără pompe sau componente de control complicate și fără piese mobile. Astfel, nu riscaţi să aveţi costuri mari de întreținere.

1.      Ardere cu piatră termică monobloc

2.      Arzător

3.      Izolaţie

4.      Tuburi anulare

5.      Suflantă de circulație a gazelor de ardere

6.      Cărucior cu rafturi

7.      Sistem de vapori de mare putere

8.      Sistem de extracție abur

9.      Uşă solidă din oţel inoxidabil

10.  Hotă extractoare de abur

11.  Suflantă de circulație turbo

 

CONSTRUCŢIA

A fost exprimată în mod repetat dorința de a coace cu un cuptor care combină proprietățile de coacere ale unui cuptor cu tub anular, cu căldura sa moale, blândă, radiantă și o conduită de coacere bună, cu proprietățile avantajoase de alimentare ale unui cuptor cu rafturi şi anume cuptorul cu cărucior.

Din conceptul cuptorului Luxrotor, a fost adoptată cea mai mare parte din cavitatea cuptorului bine încercată, livrată cu miile. Cavitatea cuptorului mobilă, rezistentă la abur este construită din materiale foarte rezistente la căldură. Tuburile anulare, îndreptate în față fără suport, au fost încorporate în peretele din spate ca module de transfer de căldură. Pentru fiecare nivel, un rând de tuburi anulare (încălzire superioară și inferioară) asigură un transfer uniform de căldură.

Pentru ca vaporii și căldura să rămână acolo unde trebuie, în cuptor, cavitatea cuptorului este închisă cu ușa noastră solidă, rezistentă la abur, echipată cu un mecanism special, fiabil de ridicare/coborâre.

Cele mai bune proprietăţi ale cuptorului cu tuburi anulare au fost adoptate pentru StoneRoll: arderea puternică și tuburile anulare. Arderea situată în partea inferioară a cuptorului cu punte nu poate fi utilizată în această formă în StoneRoll. La cuptorul StoneRoll, arderea este situată în spate și nu este construită cu cărămizi de foc, ci este turnată dintr-o masă de piatră specială, de înaltă calitate și ignifugă, într-un proces dezvoltat de HEIN.

Cu tuburile anulare solid ancorate, acestea formează partea cheie a cuptorului StoneRoll: arderea cu piatră termică monobloc (MTF). Volumul, greutatea mare și materialul nou  ale acestei arderi unice garantează o capacitate de stocare enormă  a căldurii. Acest lucru are ca rezultat o durată scurtă de funcționare a arzătorului și temperaturi scăzute de evacuare.

Cuptorul StoneRoll este echipat cu un sistem de vapori proiectat generos, care are cu adevărat o putere remarcabilă. Sistemul de vapori se așează deasupra cuptorului și este încălzit doar de gazele de evacuare, extragând astfel şi ultima căldură din gazele de ardere. Principalele proprietăți ale acestui sistem de vapori nou dezvoltat sunt: rezerva de căldură puternică menită să furnizeze vapori suficienţi, grei, umezi, precum și temperaturile scăzute de evacuare, cu costuri energetice reduse.

În cavitatea cuptorului, în funcție de model, există loc pentru 2 sau 3 cărucioare cu suport cu rafturi de 80 x 60 cm (78x58 cm), 2 sau 3 cărucioare cu suport cu rafturi de 100 x 60 cm (98 x 58 cm), cu 7 sau 8 punți fiecare, una în spatele celeilalte. O cuplare rapidă ușor de utilizat unește cărucioarele cu rafturi, permițând astfel încărcarea și descărcarea rezonabillă și rapidă a cuptorului.

Hota de extracție mare, standard, cu ventilator puternic trage imediat căldura și aburul pe parcursul încărcării și descărcării. Ca o funcție suplimentară utilă, hota StoneRoll poate fi prevăzută opțional cu iluminare de înaltă calitate și un afișaj mare al temperaturii de coacere și al timpului de c

Caracteristici tehnice
Producator Hein
Tara producator Luxemburg