-650x650h.jpg)
-650x650w.jpg)
-650x650w.jpg)
-650x650w.jpg)
-650x650w.jpg)
-650x650h.jpg)
-80x80h.jpg)
-80x80w.jpg)
-80x80w.jpg)
-80x80w.jpg)
-80x80w.jpg)
-80x80h.jpg)
- Stoc: In stoc
- Model: STONEROLL
- Cod produs: HEIN STONEROLL
CUPTORUL STONEROLL
Cuptorul cu cărucior folosește prin
excelență căldura radiantă din tuburile de abur.
Sinteza aproape perfectă dintre cuptorul
cu cărucior și cuptorul cu tuburi anulare.
Proprietăţi
- coacerea
pe cărucioare cu căldură radiantă ușoară a tuburilor pentru abur utilizate în
mii de
cuptoare
cu tuburi anulare;
- încărcare uşoară cu cărucioarele şi cu plăcile
de piatră şi echipamente de încărcare;
- coacerea pe plăcile de piatră posibilă
datorită căruciorului pentru plăci;
- crustă crocantă
datorită căldurii mari și a temperaturii delta reduse;
- conservare
îmbunătățită;
- tehnologie simplă
ce necesită o întreţinere minimală;
- design atent și
foarte compact.
CUPTORUL
STONEROLL
CEL
MAI BUN DIN CE ESTE BUN: CUPTORUL STONEROLL
Fiecare sistem
conceput de om, oricât de ingenious ar fi, are dezavantajele lui. În ciuda
proprietăților lor bune de coacere și ușurința de manevrare pe amprentă minimă,
cuptoarele cu cărucior nu sunt optime pentru toate produsele, în special pentru
pâine.
Cuptoarele cu
tuburi anulare oferă produse de panificație remarcabile dar manipularea
produselor, prin natura sistemului, se dovedește ceva mai dificilă pentru toate
cuptoarele cu punte; în acest caz, încărcarea și descărcarea sunt mai solicitante
din punct de vedere fizic. În instalațiile mari, este aproape inevitabil să
combinați cuptorul cu un sistem de alimentare complet sau semi-automat HEIN
SPIDER.
Ce
poate fi mai evident decât combinarea celor două sisteme într-un produs complet
nou?
În ciuda
„incompatibilităților” tehnice dintre cele două sisteme, inginerii HEIN au
reușit să le ocolească dezavantajele celor două tipuri diferite de cuptor și au
reușit să unească doar avantajele în nou cuptor „hibrid”.
Amprenta mică și
manevrarea ușoară a cuptorului cu cărucior sunt combinate cu căldura radiantă
uniformă și stocarea căldurii enorme a cuptorului cu tuburi anulare.
Cuptorul
Stoneroll:
Cu acest cuptor,
puteți coace în „stilul vechi“: crocant on exterior, moale la interior, textură
bună, crustă care se sfărâmă uşor, firimituri bune, luciu remarcabil si toate
acestea lot după lot la aceeași temperature, pentru toate produsele pe cărucioare cu
rafturi și, mai mult, cu energie și costuri de întreținere reduse. Calitatea
tradițională HEIN, măiestria și materialele de primă clasă fac din StoneRoll un
cuptor care își poate găsi locul în fiecare brutărie: la fel de bine ca un
singur cuptor într-o brutărie de familie sau ca parte a unui lanţ de cuptoare
într-o brutărie mare.
Cele mai bune ingrediente,
lucrate de maestrul-brutar cu grijă și dragoste într-un aluat, după nu merită
nimic mai puțin decât să se coacă în cel mai bun cuptor.
StoneRoll este
veriga finală în pregătirea produselor dumneavoastră și vă permite să mențineți
calitatea artizanală cu care vă veți convinge clienții.
Descrierea
sistemului
1. Ardere
cu piatră termică monobloc
2. Arzător
3. Izolaţie
4. Tuburi
anulare
5. Suflantă
de circulație a gazelor de ardere
6. Cărucior
cu rafturi
7. Sistem
de vapori de mare putere
8. Sistem
de extracție abur
9. Uşă
solidă din oţel inoxidabil
10. Hotă
extractoare de abur
11. Suflantă
de circulație turbo
Izolarea
termică
Dimensiunile generale
minime ale cuptorului cu cea mai mare cavitate posibilă pe care o cer clienții
lasă puțin spațiu pentru izolarea termică. HEIN, în strânsă colaborare cu cei
mai buni producători de termoizolație de înaltă calitate, a dezvoltat, prin
urmare, o nouă izolație structurată tip sandwich. S-a atins un nivel bun de
izolare termică, dar au fost luate în considerare și considerentele ecologice.
Ca și până acum,
pentru sistemele de izolare nou dezvoltate s-au folosit doar materiale
inofensive pentru sănătate. Acest lucru reprezintă un avantaj, dacă cuptorul
urmează să fie mutat, de exemplu, dacă brutăria este mărită, dacă este înlăturat
sau dacă este vândut ca şi cuptor folosit.
Când vine vorba de
asta, o izolare termică excepțională nu numai că menține temperatura de
panificație scăzută, ci și reduce cheltuielile de ieșire pentru energie
primară.
CONTROLUL
ECRANULUI TACTIL TOUCHMATIC
La cererea
clientului și pentru un preț suplimentar, cuptorul StoneRoll poate fi operat și
prin control ecranului tactil. Acest controler, încorporat în sute de cuptoare încă
din 2005, s-a dovedit a fi robust și fiabil. Nu degeaba această dezvoltare nouă
şi descizătoare de drumuri HEIN a fost distinsă cu PREMIUL DBZ-TROPHY INOVAȚIE
la Expoziția SÜDBACK 2005.
Pe lângă ora de
pornire de pe timpul nopţii, curba temperaturii, timpul de coacere, furnizarea
vaporilor și extragerea vaporilor, HEIN Touchmatic poate înregistra toate
datele relevante ale cuptorului (jurnal). În plus, în conformitate cu pașii de
program definiți, acesta pornește suflantele de circulație, care completează
căldura radiantă ușoară și blândă a tuburilor anulare cu circulația crescută a
aerului în cuptor. Acest lucru oferă o mai mare flexibilitate în producție.
Câteva cuptoare
pot face schimb de date într-o rețea sau pot fi controlate și monitorizate
individual (de exemplu, prin intermediul unui computer sau al unui cuptor
configurat ca „Master”). Procesele de coacere stabilite pot fi, de asemenea,
transferate convenabil de la un cuptor la altul, fără conexiune la rețea, prin
intermediul unui stick USB.
Intervalele
regulate de service sunt afișate automat.
Avantaje
ü Calitate
remarcabilă a coacerii pentru întreaga gamă de produse
ü Aplicații
universal
ü Coaceți
lot după lot cu aceeași calitate de coacere
ü Fără
ardere, chiar dacă este parțial oprită sau după o perioadă lungă de oprire
ü Super
vapori, în funcţie de cât aveţi nevoie, denşi şi umezi
ü Finisaj
de top cu produse și materiale de înaltă calitate
ü Ușa
cuptorului rezistentă la abur, cu mecanismul de ridicare/coborâre testat și
fiabil
ü Temperatură
scăzută de evacuare cu utilizare economică a energiei primare
ü Pierderi
reduse de căldură cu cele mai noi sisteme de izolare
ü Serviciu
clienți 24 din 24, 365 de zile pe an și piese de schimb la prețuri extrem de
rezonabile
ü Cu
tehnologie simplă, mai puține piese de uzură
CUPTORUL STONEROLL
Combinaţia
dintre cuptorul cu tuburi anulare şi cuptorul cu cărucior
TRADIȚIA
COPTULUI DE CALITATE
CEL MAI BUN DIN CE ESTE BUN: CUPTORUL
STONEROLL
Fiecare sistem conceput de om, oricât de ingenious
ar fi, are dezavantajele lui. În ciuda proprietăților lor bune de coacere și ușurința
de manevrare pe amprentă minimă, cuptoarele cu cărucior nu sunt optime pentru
toate produsele, în special pentru pâine.
Ce poate fi mai evident decât combinarea
celor două sisteme într-un produs complet nou?
În ciuda „incompatibilităților” tehnice
dintre cele două sisteme, inginerii HEIN au reușit să le ocolească dezavantajele
celor două tipuri diferite de cuptor și au reușit să unească doar avantajele în
nou cuptor „hibrid”.
Amprenta mică și manevrarea ușoară a
cuptorului cu cărucior sunt combinate cu căldura radiantă uniformă și stocarea căldurii
enorme a cuptorului cu tuburi anulare.
Cele mai bune ingrediente, lucrate de maestrul-brutar cu grijă și dragoste într-un aluat, după nu merită nimic mai puțin decât să se coacă în cel mai bun cuptor. StoneRoll este veriga finală în pregătirea produselor dumneavoastră și vă permite să mențineți calitatea artizanală cu care vă veți convinge clienții.
UN CUPTOR PENTRU ORICE
Cuptorul cu cărucior cu tuburi anulare STONEROLL, un
cuptor cu transfer de căldură, este sinteza aproape perfectă dintre
proprietățile optime de coacere cunoscute ale cuptorului cu punte cu transfer
de căldură - de ex. cuptorul cu punte Hein UNIVERSAL - și avantajele ergonomice
și tehnice ale cuptorului cu cărucior Hein LUXROTOR.
VIZIUNEA
IMPLEMENTAREA
DESCRIEREA SISTEMULUI
Sistemul inovator de încălzire al lui StoneRoll nu poate
fi similar cu orice alt sistem de încălzire existent. Într-un nou tip de difuzare,
componenta cheie a sistemului de ardere este turnată dintr-o masă de piatră
specială, de înaltă calitate și ignifugă și, împreună cu tuburile anulare,
formează Arderea cu Piatră Termică Monobloc (MTF).
Ca și în cuptoarele cu tuburi anulare, gazele de ardere
produse prin arzătorul de petrol sau gaz încălzesc tuburile. În cuptorul StoneRoll,
gazele de ardere circulă, cu ajutorul suplimentar al unor ventilatoare puternice,
printr-un sistem simplu, ingenios şi remarcabil de canale (sistemul de recirculare
a gazelor de ardere).
La fel ca în cuptoarele cu punte HEIN, desenate fără
sudură, în cuptorul StoneRoll sunt folosite tuburi Mannesmann de înaltă
calitate. Fiecare tub individual este testat nu doar de Mannesmann, ci şi de către
HEIN, după fabricaţie, la o presiune de 500 bari.
Fără pompe și deci fără zgomot, aburul supraîncălzit se
răspândește în tuburi, garantând astfel o încălzire uniformă a cuptorului.
Distribuția uniformă a căldurii este doar o chestiune legată de legile fizicii.
Dacă se doreşte, pentru o amestecare suplimentară și
blândă a atmosferei cuptorului, se poate porni o turbosuflantă. Circulaţia
aerului este atât de controlată încât uscarea produsului ce urmează a fi copt
este evitată, în timp ce se amplifică formarea crustei.
Datorită volumului mare al arderii cu Piatră Termică
Monobloc (MTF), StoneRoll are un capacitate de stocare a căldurii enormă și
poate face față coacerii „loturi după loturi” a tuturor felurilor şi mărimilor
de pâini, de tavă sau crocantă, coaceri medii și mici. Toate acestea fără pauză
și de câte ori doriți, un lot după altul. Noul sistemul de vapori este încălzit
numai de către gazele de ardere, ceea ce duce nu numai la furnizarea de vapori
moi, denşi şi uniformi în cavitatea cuptorului, dar şi la un buget energetic
îmbunătățit și la reducerea costurilor energetice.
În afară de Touchmatic și arzător, cuptorul StoneRoll nu are piese tehnice sau
electronice complicate: fără poziţionare motoare sau supape, fără pompe sau componente
de control complicate și fără piese mobile. Astfel, nu riscaţi să aveţi costuri
mari de întreținere.
1.
Ardere cu piatră termică monobloc
2.
Arzător
3.
Izolaţie
4.
Tuburi anulare
5.
Suflantă de circulație a gazelor de ardere
6.
Cărucior cu rafturi
7.
Sistem de vapori de mare putere
8.
Sistem de extracție abur
9.
Uşă solidă din oţel inoxidabil
10. Hotă extractoare de abur
11. Suflantă de circulație turbo
CONSTRUCŢIA
A fost exprimată în mod repetat dorința de a coace cu un
cuptor care combină proprietățile de coacere ale unui cuptor cu tub anular, cu
căldura sa moale, blândă, radiantă și o conduită de coacere bună, cu
proprietățile avantajoase de alimentare ale unui cuptor cu rafturi şi anume
cuptorul cu cărucior.
Din conceptul cuptorului Luxrotor, a fost adoptată cea
mai mare parte din cavitatea cuptorului bine încercată, livrată cu miile.
Cavitatea cuptorului mobilă, rezistentă la abur este construită din materiale
foarte rezistente la căldură. Tuburile anulare, îndreptate în față fără suport,
au fost încorporate în peretele din spate ca module de transfer de căldură.
Pentru fiecare nivel, un rând de tuburi anulare (încălzire superioară și inferioară)
asigură un transfer uniform de căldură.
Pentru ca vaporii și căldura să rămână acolo unde
trebuie, în cuptor, cavitatea cuptorului este închisă cu ușa noastră solidă,
rezistentă la abur, echipată cu un mecanism special, fiabil de
ridicare/coborâre.
Cele mai bune proprietăţi ale cuptorului cu tuburi anulare
au fost adoptate pentru StoneRoll: arderea puternică și tuburile anulare.
Arderea situată în partea inferioară a cuptorului cu punte nu poate fi
utilizată în această formă în StoneRoll. La cuptorul StoneRoll, arderea este
situată în spate și nu este construită cu cărămizi de foc, ci este turnată
dintr-o masă de piatră specială, de înaltă calitate și ignifugă, într-un proces
dezvoltat de HEIN.
Cu tuburile anulare solid ancorate, acestea formează partea
cheie a cuptorului StoneRoll: arderea cu piatră termică monobloc (MTF).
Volumul, greutatea mare și materialul nou
ale acestei arderi unice garantează o capacitate de stocare enormă a căldurii. Acest lucru are ca rezultat o
durată scurtă de funcționare a arzătorului și temperaturi scăzute de evacuare.
Cuptorul StoneRoll este echipat cu un sistem de vapori
proiectat generos, care are cu adevărat o putere remarcabilă. Sistemul de
vapori se așează deasupra cuptorului și este încălzit doar de gazele de
evacuare, extragând astfel şi ultima căldură din gazele de ardere. Principalele
proprietăți ale acestui sistem de vapori nou dezvoltat sunt: rezerva de căldură
puternică menită să furnizeze vapori suficienţi, grei, umezi, precum și
temperaturile scăzute de evacuare, cu costuri energetice reduse.
În cavitatea cuptorului, în funcție de model, există loc
pentru 2 sau 3 cărucioare cu suport cu rafturi de 80 x 60 cm (78x58 cm), 2 sau
3 cărucioare cu suport cu rafturi de 100 x 60 cm (98 x 58 cm), cu 7 sau 8 punți
fiecare, una în spatele celeilalte. O cuplare rapidă ușor de utilizat unește
cărucioarele cu rafturi, permițând astfel încărcarea și descărcarea rezonabillă
și rapidă a cuptorului.
Hota de extracție mare, standard, cu ventilator puternic trage imediat căldura și aburul pe parcursul încărcării și descărcării. Ca o funcție suplimentară utilă, hota StoneRoll poate fi prevăzută opțional cu iluminare de înaltă calitate și un afișaj mare al temperaturii de coacere și al timpului de c
Caracteristici tehnice | |
Producator | Hein |
Tara producator | Luxemburg |